Srbin smanjio penis dug 24 cm: Evo kako je izgledala operacija

Ilustracija: 123rf

SRBIN Zoran M., koji svoj identitet krije od javnosti, odlučio je smanjiti penis dug 24 cm zbog seksualnih problema koje mu je zadavao. Naime, Zoran je imao problem s postizanjem erekcije, a nakon što nisu uspjeli ni lijekovi za potenciju, četrdesetogodišnjak se odlučio smanjiti penis kirurškim putem.

Na operaciju ga je pratila ekipa srbijanskog portala Alo.rs, koja je razgovarala s doktorom Aleksandrom Miloševićem koji je radio operaciju.

"Penisi veličine preko 17 centimetara u erekciji često je ne mogu održati. Zoranov problem je što ima 24 centimetra. Sada radimo redukcijsku korporoplastiku. Otvarit ćemo penis, rastaviti ga na mokraćni kanal, tijelo i druge dijelovei smanjit ćemo kapacitet. Operacija će trajati oko sat vremena", rekao je Milošević.

Milošević je dodao da od ovog poremećaja pati 10% muške populacije u Srbiji, ali da se teško odluče za kirurške intervencije.

Dodao je kako će oporavak trajati do tri dana. Bavljenje sportom moguće je poslije sedam dana, a prvi seksualni odnos nakon 30 dana. Zoran je dobio i antibiotike kako bi se spriječila infekcija.
 
Nakon što je operacija završila, pacijent je rekao da ga ništa ne boli i da je sretan jer je riješio svoj veliki životni problem.

Pročitajte više