"Sredili" Melanijinu haljinu: Sad se na njoj vidi sve što Trump pokušava skriti

Foto: Twitter

ZA POSLJEDNJI dan Republikanske nacionalne konvencije održane u Bijeloj kući, američka prva dama Melania Trump izabrala je plisiranu neonski zelenu haljinu.

Sa svojim dugogodišnjim stilistom Herveom Pierreom izabrala je kreaciju modne kuće Valentino koja košta čak 35 tisuća kuna, a uz nju je kombinirala tanki crveni remen i štikle omiljenog dizajnera obuće Manola Blahnika.

Iako nema sumnje da je haljina prelijepa, internetu je ona poslužila za savršeno trolanje Melanije i njenog supruga Donalda Trumpa. Naime, haljina je iste boje kao i Chroma key platno, pozadina koju koriste sve televizije svijeta kad iza novinara i voditelja žele stvoriti kulisu koje u stvarnosti nema. Sigurno ste bar jednom vidjeli neki film u kojem lik staje pred platno u odjeći iste boje pa mu se vidi samo glava.

Uglavnom, Melanijina haljina poslužila je kao platno za prikazivanje podataka o koronavirusu, temi koju se na konvenciji potpuno ignoriralo.

Drugi su preko njene haljine podsjetili na Trumpovo prijateljstvo s bogatašem Jeffreyjem Epsteinom i na imigrante koji žive na granici u užasnim uvjetima.

Pročitajte više