Sretan Božić želi vam Index.hr

Foto: Index

KRAJ godine je blizu, a to znači da je vrijeme za još jednu božićnu čestitku. Oni stariji pamte i vremena kada je kraj prosinca obilježavalo vrlo hladno vrijeme pa je i to bio još jedan razlog da se zavučete u tople domove te uživate u jelu, piću i dobrom društvu.

Posljednjih godina u najboljem se slučaju možemo nadati hladnjikavom vremenu, a o onom pravom, trajnom snijegu, da i ne govorimo. No još jedan sunčani Božić ne bi vas trebao spriječiti da u njemu uživate kao da je riječ o bijelom Božiću kakve danas viđamo najčešće u filmovima.  

Nekima je to neizostavan dio kršćanske tradicije, neki se vole dobro "napucati" hranom, a neki jednostavno vole poklone. Međutim, ono najbitnije je da, ako to možete, ovo vrijeme provedete u krugu obitelji ili družeći se s prijateljima i partnerima. A ako ne možete ili ako vam je netko i na ovaj dan natovario posao na leđa, želimo vam da ovaj dan provedete najbolje što možete. 

Mnoge kulture na različite načine obilježavaju kraj godine pa vam Index, bez obzira kojoj skupini pripadali, želi da i ovaj period provedete u miru i zdravlju te onako kako vam najbolje odgovara.

Sretan Božić želi vam redakcija Indexa.

Pročitajte više