Srijeda u Gjuri2: Black&White Party

AXE MANIJA službeno počinje ove srijede u klubu Gjuro2. Naime, uz domaćina Marija Peterkovća, birat će se djevojke koje će sudjelovati u velikoj Axe Twist turneji.

Biraju se djevojke za Axe Twist turneju

Tina Katanić, Kristijan Beluhan i Mario Mlinarić naći će se u ulozi strogih sudaca, a među djevojkama koje će se natjecati za laskavu titulu i u sklopu turneje obići Hrvatsku su i bivša Miss Hawaiian Tropic Daria Zalović, bivša FHM djevojka godine Viktorija Šebalj, plesačica Jelena Janković te mnoge druge fatalne ljepotice. 

Svaka od njih ima neki posebni talent pa će tako cure u klubu igrati odbojku, žonglirati vatrom, odgovarati na provokativna pitanja poput onog o rješavanju aktualnog problema Varšavske ulice. Najspretnijih i najsretnijih šest djevojaka dobit će na korištenje sportski coupe Seat Bocanegra s kojim će se 2. travnja uputiti u Rijeku na prvi od šest Axe Twist tuluma po Hrvatskoj.

Black&White dress code

Da dečki ne bi samo gledali zgodne cure i ostali kratkih rukava, pobrinuo se vaš najdraži klub.
Naime, frajeri koji se nađu u Gjuri mogu se okušati u igri zavođenja. Trebaju biti odvažni i hrabri jer ih čekaju mnogi izazovi, a svakako najteži je kako zadržati djevojke zainteresiranima. Svaki od njih će na ulazu u klub dobiti ključ i pomoću njega pokušati pronaći djevojku čiji lokot odgovara njegovom ključu. Ukoliko je ključ pravi, počet će svijetliti, a on se s damom treba uputiti do Axe pulta gdje će se registrirati.

Dečkima će u zavođenju i originalnosti pomoći Axe s novom varijantom Axe Twist mirisa koji koji se postupno mijenja iz svježeg mirisa citrusa u pouzdan drvenasti miris, a najuspješniji zavodnik osvojit će elegantni muzički mobitel Nokia X3.

Sve će to glazbeno popratiti band Swingers i najbolji rezidenti u gradu DJ-i Marko Base i Zrna. Još jedna napomena, u Gjuri se obavezno pojavite u crnom, bijelom ili nekoj od maštovitih kombinacija jer je dress code večeri "Black&White".

Pročitajte više