Srpska folk zvijezda obznanila svijetu kad Cristiano Ronaldo ide u mirovinu?

Screenshot: X

INTERNET ne prestaje pričati o Jeleni Karleuši koja je nosila modnu reviju brenda Vetements u Parizu uz Georginu Rodriguez, a djevojka Cristiana Ronalda zapratila je srpsku pjevačicu na Instagramu. Sada je isplivala snimka razgovora njih dvije koja je iznenadila mnoge.

Ljudi su uvjereni da je Georgina otkrila Karleuši kada će Ronaldo završiti nogometnu karijeru i ići u mirovinu. "Cristiano, još godinu i gotovo. Možda dvije, ne znam", čuje se kako govori na snimci. Twitter pljušti od reakcija, a Srbi su ponosni na pjevačicu.

"U kakvom alternativnom svemiru živimo kad preko Karleuše saznajem kad Ronaldo ide u penziju?!", "Jelena Karleuša otkrila svijetu kada Cristiano Ronaldo ide u penziju. Stati pa gledati", "Saznajemo da Cristiano prekida karijeru iz razgovora Georgine i Karleuše…", pišu tviteraši.

Podsjetimo, Georgina je pistom prošetala u Ronaldovom dresu, s njegovim potpisom. Istu reviju nosila je i zvijezda serije Očajne kućanice Marcia Cross, ali i poznati modeli Natalia Vodianova i Winnie Harlow. Karleuša se još nije oglasila o svom angažmanu.

Pročitajte više