Srpska Nina Morić izbačena iz talijanskog Survivora

NOVOSADSKA manekenka Nina Seničar, koju mnogi poznaju kao "srpsku Ninu Morić", izbačena je iz reality showa L`isola dei famosi, talijanske VIP inačice Survivora.

Nina je u showu bila devet tjedana i, iako je bila jedan od glavnih favorita, morala je napustiti igru dva tjedna prije kraja i oprostiti se od nagrade od 200 tisuća eura. Na otoku je upravo zbog svog seksepila i atraktivnog izgleda bila jedna od najomraženijih natjecateljica. Većina ostalih cura je zbog toga nije voljela, a Nina se neprestano morala boriti s neukusnim komentarima, ljubomorom i spletkama, a kako je i sama često pokazivala zube, talijanski su je mediji nazvali "tigricom".

"Na otoku sam se morala boriti svim snagama, tamo se prljavo igra. Iako postoje neke stvari koje sam napravila zbog kojih se kajem, mogu reći da me boravak na otoku jako promijenio", rekla je lijepa Nina gostujući u studiju nakon izbacivanja iz igre. "Na otoku su mi nedostajali svi dragi ljudi. Ipak, nedostajat će mi i otok, tamo sam stekla dobre prijatelje i doživjela nevjerojatno iskustvo, vjerojatno najljepše u životu", prenosi Blic i navodi kako je lijepa manekenka na kraju emisije briznula u plač nakon što su joj pokazali inserte s otoka.






Pročitajte više