Srpska Nina Morić ljubi nogometaša Milana Marca Borriella

SEKSIPILNA novosadska manekenka Nina Seničar, mnogima pozna i kao "srpska Nina Morić", navodno je u vezi s nogometašem talijanskog prvoligaša Milana, napadačem Marcom Borriellom. Prije nego što je otputovala u Nikaragvu kao jedna od sudionica VIP reality show "L`isola dei famosi", talijanske VIP inačice "Survivora", lijepa Nina je viđena u Borriellovom društvu. I ne samo viđena, već je i noć prije puta provela u njegovom domu, a to dokazuju paparazzo fotografije koje je objavila talijanskog časopisa Novella 2000. Donedavno je Nina bila u vezi sa kolegom sa fakulteta, a nagađa se da se ljubav između nje i Borriella dogodila upravo nakon raskida te veze.

Borriellu očito leže veze sa sudionicama showa "L`isola dei famosi" jer je prošle godine u isti show tako ispratio Belen Rodriguez. No, vatrena Belen na otoku se upustila u flertovanje sa glumcem Rossanom Rubicondijem, bivšim suprugom bogatašice Ivane Trump pa ju je Borriello ostavio. Belen je trenutno u vezi sa Fabrizijem Coronom, bivšim suprugom Nine Morić.

Pripremajući se za reality, Nina Seničar je obavila sve potrebne preglede i smanjila unos hrane kako bi joj se organizam priviknuo na ono što je čeka tijekom showa. "Preživjeli su drugi, preživjet ću nadam se i ja. Sportski sam tip i neće mi biti toliko teško", rekla je Nina prije puta u Nikaragvu. "U Italiji je velika čast naći se među sudionicima, samo prave zvijezde i poznate osobe sudjeluju u emisiji koja se snima već sedam sezona. Prva nagrada je 200.000 eura, ali nitko ne sudjeluje zbog novca, već zbog popularnosti i prestiža. Namjeravam ostati do kraja i ako pobijedim, polovicu novca ću dati u humanitarne svrhe, za neko istraživanje lijeka protiv raka", rekla je bivša djevojka Erosa Ramazzottija za Blic uoči početka showa.

Pročitajte više