Srpska pjevačica ostavila hrvatskog nogometaša. Razlog? Arkanova kći

Foto: Instagram

SRPSKA pjevačica Kaja Ostojić ostavila je hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića nakon samo dva mjeseca veze, piše srpski Kurir.

Razlog prekida navodno je bila Anastasija Ražnatović, kći Cece i Arkana. Mateo je navodno zapratio Anastasiju na Instagramu, što mu 36-godišnja pjevačica nije mogla oprostiti.

"Kaja je poludjela kada je vidjela da je Mateo zapratio Anastasiju, i to dok je ona bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se s treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Krenula je vikati na njega kako je on ne poštuje, što on ima pratiti Anastasiju i gledati njene slike", ispričao je izvor za Kurir.

"Mateo joj je rekao kako on može pratiti koga on želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da ju je zapratio zato što mu se sviđaju njene pjesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti, što je Kaju još više naljutilo. Pitala ga je zašto je s njom ako ima potrebu gledati druge djevojke. Odgovorio joj je da je on slobodan raditi što želi i da, ako joj se ne sviđa, može otići", nastavio je izvor.

Nakon toga je pjevačica navodno spakirala stvari i otišla u Bruxelles gdje se i sad nalazi.

Inače, srpski mediji su ranije pisali da je hrvatski nogometaš bio i razlog zbog kojeg se pjevačica razvela od svog supruga DJ-a Juniora Jacka. "Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je ona na društvenim mrežama, no uskoro su je otkrile fotografije iz Pariza.

Mateo Pavlović ima 29 godina i igra za Angers SCO.

Pročitajte više