Srpski BB Celebrity: U Kući cirkus već prvi tjedan

SRPSKA  inačica Celebrity Big Brothera traje već šesti dan, a u Kuću ipak nisu ušle Jelena Karleuša i Seka Aleksić, kako se prethodno prognoziralo. Za sada sve prolazi mirno, osim što se kao i prošle sezone puno psuje.

Stanari većinom glumci i pjevači

Jedan od natjecatelja je i 28-godišnji beogradski glumac Borko Sarić koji sudjeluje u BB-u jer "ne postoji razlog zašto ne bi sudjelovao". Tamo su i modna kreatorica Mirjana Đurović koja za sebe tvrdi da je ambiciozna, 57-godišnji glazbenik Milić Vukašinović koji za sebe kaže kako je "šarmantan, duhovit i generalno zabavan".

Još jedna od natjecateljica je pjevačica Katarina Ostojić, odnosno, "umjetnica u svom stilu", zatim "otvoren i iskren" slobodan umjetnik Slobodan Bićanin, 19-godišnja manekenka Slađana Pejić, estradna umjetnica Zorica Marković koja kaže kako je "normala i pomalo luda", 29-godišnji maneken Petar Perović, beogradska voditeljica Maša Stanisavljević koja tvrdi kako je "velika konformistica i boem u duši", 60-godišnji estradnjak iz Leskovca Andrija Ojdanić koji je definitivno najstariji u Kući te hip-hop dvojac Bad Copy.

Prema anketama 19-godišnja manekenka najatraktivnija stanarka

Dnevni zadatak je Veliki brat morao prolongirati za sutra jer je vrijeme vrlo loše (očito je ideja bila napraviti nešto pod vedrim nebom) pa su poznati stanari dan započeli kuhanjem kave i spremanjem doručka. Kada nađu vremena stanari će morati vježbati cirkuske točke, što je njihov ovotjedni zadatak.

Prema nekim anketama koje je napravio Veliki brat, većina srpskih gledatelja Slađanu Pejić smatra najljepšom stanarkom, a 54 posto njih misle da će se roditi neka ljubav do kraja showa.

Dino Dvornik ipak odustao

Na žaljenje mnogih, Dino Dvornik je ipak odustao od sudjelovanja u VIP Velikom bratu zbog situacije s Kosovom. Naime, u vrijeme kada je trebao donijeti konačnu odluku o tome ulazi li u Kuću ili ne, u Beogradu se prosvjedovalo na ulicama te se nije točno znalo koliko će napeta situacija trajati.

L.V.
Foto: screenshot B92

Pročitajte više