Srpski mediji: Marija Šerifović udarala auto jer je saznala za partneričinu prevaru

Foto: Twitter/YouTube

U SRPSKIM medijima ne prestaje se pisati o incidentu s Marijom Šerifović koja je usred Beograda udarala šakama po svom automobilu svađajući se s nepoznatom osobom. 

Kurir piše da je pjevačica ozlijedila ruku udarajući po automobilu. Naime, nekoliko dana nakon incidenta koji se odvio u noći s 8. na 9. kolovoza, Marija je nastupila s rukom u zavoju. Iako je tad tvrdila da se ozlijedila pomažući majci, Srbi pišu da je ozljeda nastala tijekom udaranja u automobil.

Prevara?

Tvrde i da je Marija poludjela jer joj je navodno "partnerica u automobilu priznala prevaru". "Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela histerizirati", rekao je nepoznati izvor za Kurir.

"Jebat ću ti mamu", čuje se na početku videa nakon čega Marija prilazi svom automobilu i udara u njega šakom. Pored nje je bila jedna žena koja ju je pokušavala smiriti.

"Odgovori mi", čuje se kada je Marija ušla u automobil. 

"Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati jest mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila", rekla je Marija.

Pročitajte više