Srpski mediji objavili da je otac Jelene Karleuše prijetio Vranješu

Foto: Instagram

OTAC Jelene Karleuše prijetio je njenom navodnom ljubavniku Ognjenu Vranješu, piše srpski Kurir

Nakon što je njihova navodna afera dospjela u medije, Jelena je na sve strane tražila pomoći i zaštitu, a u jednom trenu je navodno poslala oca, inače bivšeg policijskog inspektora, da zaprijeti Vranješu što će mu se dogoditi ako objavi njene fotografije i snimke. 

Poslao "žestoke momke"

Dragan Karleuša je nakon toga, kako tvrdi Kurirov izvor, okupio svoje prijatelje koji su istog dana posjetili Vranješevu obitelj u Banjoj Luci. 

>>>Karleuša tuži Vranješa, a muž joj priprema luksuzan poklon<<<

>>>Karleuša se oglasila na Instagramu: "Nisam nikog ubila, pustite mi djecu"<<<

"Dragan je pozvao ekipu žestokih momaka koje poznaje još od ranije i rekao im kakav problem ima. Oni su odmah sjeli u automobil i uputili se glavnom gradu Republike Srpske ne znajući da Ognjen nije tamo. U njegovoj obiteljskoj kući zatekli su roditelje i njegovu suprugu Danijelu, koja je tamo boravila s njihovim djetetom. U pitanju su ljudi koji i po izgledu odaju utisak opasnih momaka, što je bilo dovoljno da se Vranješeva porodica uplaši za svoju, a prvenstveno njegovu sigurnost", tvrdi Kurirov izvor i dodaje da se ova situacija dogodila početkom siječnja. 

Nije sve objavljeno

Čini se da ovaj nastup nije previše uzrujao Vranješa jer je on ipak na Instagramu objavio da je bio u vezi s Jelenom Karleušom, te su fotke i snimke na kojima se ona navodno nalazi, procurile u medije, ali Kurirov izvor tvrdi da nije sve objavljeno. 

Tošić pobjesnio

S druge strane, Jelenin muž, Duško Tošić navodno je pobjesnio kad su kineski mediji počeli pisati o ovoj aferi jer mu ta priča narušava reputaciju, a mogla bi i utjecati na višemilijunski ugovor koji je potpisao s kineskim klubom Guangzhou. 

>>>Ognjen Vranješ: Duško je znao za moju i Jeleninu vezu<<<

>>>Procurio novi video Jelene Karleuše: Snimala se gola u kadi<<<

"Duško je pokušao da se potpuno izolira iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave s Jelenom, kad joj je našao poruke u mobitelu, otišao u Kinu. Zato je sada potpuno poludio kad su kineski mediji počeli pisati o prevari njegove supruge i prenositi u cijelosti poruke koje je razmjenjivala s njegovim mlađim kolegom. Kineskim medijima ova priča je prava poslastica ovih dana i prenose sve što se piše u srpskim medijima, uz fotografije. Ovo ne samo da narušava Duškovu reputaciju u Kini već može utjecati i na njegov ugovor koji bi godišnje trebao iznositi osam i pol milijuna eura", tvrdi izvor blizak Tošiću za Kurir

Pročitajte više