Srpski mediji: Severina privedena u Beogradu

Foto: Instagram

SRPSKI mediji prenose kako je Severina Kojić privedena zbog kršenja policijskog sata. 

Prema pisanju Novosti, pjevačica je zaustavljena oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. 

Policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerama je utvrđeno da pjevačica nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata te je privedena u stanicu.

Novosti navode da pjevačicu trenutno provode do suca za prekršaje. 

Policijski sat je dio mjera srbijanskih vlasti u borbi protiv širenja koronavirusa. Radnim danima traje od 17 do pet sati ujutro, a vikendom od 17 u petak do pet sati ujutro u ponedjeljak. Kazna za prekršitelje je od 400 do 1300 eura.

Severina trenutno boravi u Beogradu gdje je u izolaciji u roditeljskoj kući svog supruga Igora Kojića s njegovom obitelji. 

Tamo se nalazi od sredine ožujka kad je došla vidjeti sina Aleksandra, no njegov otac, Milan Popović joj ga je, kako tvrdi odbio predati. 

17. ožujka objavila je na Instagramu snimku na kojoj stoji ispred Popovićeve zgrade

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata", napisala je pjevačica ispod videa.

Ubrzo zatim, reagirao je i njen suprug Igor koji je u svojoj objavi žestoko napao Milana Popovića koji "izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditirao moju suprugu". 

"Kao što znate, ja sina nisam vidjela 23 dana, zbog njega sam tu u Beogradu. Ali ću istrpjeti, i svi ćemo sve ovo istrpjeti i jedva čekam da ga opet zagrlim", rekla je Severina tijekom live nastupa na Instagramu prošli tjedan. 

Fanovima se javila i ove subote kad je ustvrdila da dijete nije vidjela punih 30 dana, te da je ovo prvi Uskrs bez njega. 

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", rekla je.

Pročitajte više