Srpski mediji: Uhićen je Sergej Trifunović

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

Srpski mediji pišu da je uhićen glumac Sergej Trifunović.

Trifunović je navodno priveden oko 20 sati na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako dalje prenose srpski mediji, od poznanika kupio drogu. Tijekom pretresa je kod sebe navodno imao nekoliko grama nedozvoljenih supstanci. Pišu i da je uhićen i taj drugi muškarac. Glumac i njegovi predstavnici se još nisu oglasili.

Trifunović je zadnji put priveden u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu.

Dobio zabranu ulaska u Hrvatsku

Podsjetimo, Trifunović je prije nekoliko mjeseci dobio zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu. Sergej se nakon privođenja u Splitu oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej na Instagramu.

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo", dodao je Sergej, kojem je hrvatska policija ispunila želju i zabranila mu ulazak u državu.

Pročitajte više