Stanimirović: Kim su opljačkali Srbi i Hrvati, bila im je laka meta

Foto: Instagram/Facebook

PAVLE STANIMIROVIĆ, bivši član zloglasne bande Pink Panther, tvrdi da je Kim Kardashian sama kriva za pljačku koju je doživjela, jer je bila "laka meta".

Jedan od glavnih idejnih tvorca balkanske bande koja operira po Europi te je odgovorna za neke od najsmjelijih i najglamuroznijih pljački u povijesti, tvrdi da je pljačka bila unaprijed isplanirana, a hrvatski i srpski konobari i vratari samo su čekali da Kim ostane sama te su to odmah dojavili razbojnicima koji su joj između ostalog ukrali masivni zaručnički prsten.

Stanimirović je uvjeren da je Kim bila žrtva razbojnika iz bivše Jugoslavije, Albanije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije koji mogu godina živjeti od plijena iz jedne pljačke, a potom vrlo detaljno isplanirati novu pljačku koja će im donijeti dovoljno profita za narednih nekoliko godina. Dodao je da su članovi bande veoma disciplinirani, istrenirani i inteligentni, a njihov život je luksuzan. Ipak, upozorava da od posljednje pljačke, ove u koju je uključena Kim, neće previše profitirati jer će imati velikih problema s prodajom plijena. Procjenjuje da će svaki član bande dobiti "tek" oko 230.000 funti.

Dodao je da, iako su članovi bande bezobrazni i drski, nikad nisu nasilni.

"Svi znaju da je Kim laka meta, sama je, a znate tko radi u uslužnim djelatnostima po Parizu i Europi - Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, čistačice, svi oni imaju prijatelje, koji imaju prijatelje, koji imaju prijatelje. Najlakše je nazvati nekoga i reći: Kim Kardashian je tu u sobi...". Znate li koliko se brzo oni organiziraju? Poznaju teren, poznaju hotel, ona je već nekoliko puta bila tu", ispričao je Stanimirović za Daily Beast.

"Čekali su je, znali su da dolazi na Tjedan mode. To je posao iznutra, planiran i uspješno izveden. Pomogla im je tako što je objavljivala fotografije s nakitom na društvenim mrežama. Pink Pantheri su visokoobrazovani, istrenirani, govore nekoliko svjetskih jezika i imaju muda. Oni su 'džentlmeni lopovi' koji ne nanose ozljede žrtvama i zato sam uvjeren da su upravo oni opljačkali Kim", rekao je. 

Pročitajte više