Starleta priznala: Da sam znala da ću roditi bolesno dijete, pobacila bih

Screenshot: YouTube

STARLETA Katie Price šokirala je Britance priznanjem da bi najvjerojatnije pobacila sina Harveya da je znala za njegov invaliditet tijekom trudnoće.

Ova majka petero djece priznala je da nije bila spremna za život kojim je počela živjeti nakon što je s 23 godine rodila danas 13-godišnjeg Harveya, koji boluje od rijetkog genetskog poremećaja poznatog kao Prader-Willi sindrom, od autizma i ADHD-a te je slijep.

"Bila sam mlada kad sam rodila Harveya i priznajem, da sam znala da je slijep dok sam bila trudna, bez obzira koliko to grozno zvuči, vjerojatno bih pobacila", rekla je Katie o sinu kojeg je dobila tijekom kratke veze s nogometašem Dwightom Yorkeom.

Ispričala je da bi takvu odluku vjerojatno donijela zbog straha prema onome što ju čeka, no dodala je da joj je drago što nije znala.

"Danas bi moj odgovor bio nema šanse. Da mi danas kažu da ću roditi dijete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih posvojila dijete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate", rekla je.

Potom je ponudila svoju podršku svim ženama koje se nađu u istoj situaciji.

Njeno priznanje uglavnom je naišlo na poruke odobravanja.

"Vrlo iskreno, vrlo inspirativno. Ona je dobra majka", napisao je voditelj Piers Morgan na Twitteru.

"Stvarno poštujem Katy. Harvey vjerojatno ni ne shvaća svoj invaliditet zbog ljubavi koju mu ona pruža", napisao je jedan gledatelj.

Bilo je i negativnih komentara.

"Je li Katie Price zbilja rekla da bi pobacila Harveya da je znala za njegovo stanje? On će biti oduševljen kad to čuje", napisao je drugi gledatelj.

Katie je u braku s bivšom pop zvijezdom Peterom Andreom dobila dvoje djece, danas desetogodišnjeg Juniora i osmogodišnju Princess, dok s trenutnim suprugom Kieranom ima dvogodišnjeg Jetta i 16-mjesečnu Bunny. 

Pročitajte više