Stefani Hohnjec: Svi mi govore da sam sve mršavija i mršavija!

DANAS je obilježena dvadeseta godišnjica poslovanja poznato zagrebačkog butika Escada. Vlasnica Bernarda Petković Klobučar već dvadeset godina dovodi u Zagreb vrhunske talijanske modne brandove među kojima se ozdvajaju Gattinoni, Roccobarocco, Le full, Beatrice b. i Maria Grazia Severi. Prigodom rođendana, Bernarda je počastila okupljene velikom čokoladnom tortom i muzikom uživo. Priznala je kako joj je u početku bilo teško, no uz pomoć dragih prijatelja je, kaže, uspjela.

Jedan od njezinih prijatelja je i modni stručnjak, dr. Nenad Korkut. "Brandovi koje Ekskada nudi namijenjeni su ozbiljnijim ženama, koje žele lijepo izgledati i izvan svog radnog vremena, ženama koje su se već etablirale, zaradile svoje novce, a to je ona moda koja nama fali." Nenad je također za nas komentirao kako nije posjetio Dreft fashion week, jer ide na ono što ga zanima.

"Tamo nije bilo ništa što me zanimalo", rekao je doktor Nenad. Od naših mladih dizajnera, Korkut je kao svoje favorite istaknuo Marinu Obradović te Jurja Zigmanna. "Njih dvoje su u par svojih kolekcija iskočili iz konkurencije. To je nešto što bi ja poslao u svijet. Ne trebaju im nikakve korekcije, i bili bi hit i u svijetu". Simpatični Nenad otkrio nam je da za blagdane ne planira još ništa, sretan je, kaže, što ove godine nije dežuran. "Biti ću slobodan i sve isplanirati u zadnji čas. Siguno ću blagdane provesti uz drage ljude, a možda čak negdje i otputujem", rekao nam je Nenad.

Lijepa Stefani Hohnjec, koja je na događaj povela i svog dečka, kaže kako je ovo već treći, četvrti put da radi za Ekskadu, a komentirala nam je i svoju kilažu. "Stalno mi svi govore da sam sve mršavija i mršavija. To sve drugi primijete, ja se ne trudim oko toga", otkrila je Stefani tajnu svoje savršene linije.

Pročitajte više