Stefany Hohnjec u ljubavnom trokutu?

STEFANY HOHNJEC nedavno je predala lentu najljepše sportašice novoj Miss sporta, Mariji Bakuli iz Zagreba. Sportašica koju svakodnevno gledamo na televiziji u T-comovoj reklami prošle je godine za titulu najljepše sportašice osvojila Citroen C2, a o svojim ljubavima progovorila je u razgovoru za časopis Extra.

Nedavno smo pisali o tome da je Stefany u "prijateljskoj" vezi sa nogometašem Ivicom Mornarom, što je ona tada komentirala riječima: "Meni je Ivica Mornar zgodan i sviđa mi se, no za vezu pitajte njega. Priznajem da je između nas sve otvoreno."

Osim Mornara, za kojeg Extra piše da je u svađi sa Stefany, prsata plavuša priznaje da postoji još jedna osoba, a to je njezin bivši dečko koji je trenutno u vezi sa slovenskom skijašicom.

No, da među bivšim parom još uvijek ima "ljubavnog žara", potvrđuje sama Stefany: "Prije nekoliko dana sastala sam se sa svojom bivšom ljubavi i osijetila sam da među nama još uvijek ima ljubavnih iskri, a prijatelji koji su nas promatrali rekli su da izgledamo zaljubljeno."

Njen bivši momak je 29-godišnji vozač rallya, a u vezi su bili prošlog ljeta. Nedavno su se pojavile i paparazzo fotografije na kojima se jasno moglo vidjeti da Stefany alias Stela izlazi iz stana nogometnog reprezentativca Ivice Mornara u splitskom naselju Pazdigrad. Kako je sama nakon toga izjavila - u Splitu je bila poslovno, a kod Mornara je samo ostavila stvari.

Zbog medijskog pritiska Stefany i Ivica su navodno u svađi, a Stefany na njegove pozive ne želi odgovarati.

Pročitajte više