"Stigla curica": Nogometaš dobio dijete s "kraljicom sponzoruša"

Foto: Instagram

REBEKAH i Jamie Vardy dobili su kćerkicu.

"Presretni smo što vam možemo reći da je stigla naša curica. Becky i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima", stoji u objavi koju je Jamie postavio na društvene mreže. Komentare su preplavile čestitke.

Rebekah i Jamie zajedno imaju dvoje djece Finleyja i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebekah ima još dvoje djece - Megan i Taylor, dok Jamie ima kćerkicu Ellu. 

Ime kćerkice još nisu otkrili.

Inače, Rebekah je tijekom godina stekla titulu "kraljice sponzoruša" u britanskim medijima, a nedavno je bila u središtu skandala kad ju je supruga Waynea Rooneyja Colleen optužila da medijima cinka informacije o njenom privatnom životu. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

Becky, kako je zovu, često je skandalima privlačila pozornost na sebe. 

Pokćerka je DJ-a na BBC-jevom lokalnom radiju i često je javno govorila o svom teškom odrastanju. Tako je priznala da je živjela u socijalnoj ustanovi te da je seksualno zlostavljana kao tinejdžerica. Sa 16 godina napustila je svoj dom nakon niza svađa s roditeljima.

Nakon dva propala braka, uplovila je u vezu s nogometašem Lukeom Fosterom s kojim ima sina Taylora. Foster ju je kasnije optužio da je s njega "napredovala" na nogometaša Leicestera Jamieja Vardyja.

Kad se udavala za Vardyja 2016. godine, brojni njegovi prijatelji nisu htjeli doći na vjenčanje, a pisalo se da je Rebekah uzrok njegove svađe s majkom i poočimom. Jamiejeva kći iz bivše veze također nije došla, a među gostima nije bila ni Rebekina majka.

Pročitajte više