Stiže novi nastavak "najstrašnijeg horora svih vremena"

PARAMOUNT će uskoro krenuti sa snimanjem drugog nastavka filma "Paranormal Activity", koji je poznat kao jedan od najstrašnijih horora svih vremena. Poznati filmski studio namjerava tako snimiti nastavak niskobudžetnog filma. Filmski hit trebao bi se tako krajem listopada početi prikazivati na malim ekranima.

Producenti filma, Jason Blum i Oren Peli, ne žele još otkrivati ništa o detaljima filma. Film će režirati Kevin Greutert. Scenarij za nastavak prošlogodišnjeg hita koji je snimljen za svega 15 tisuća dolara napisat će Michael R. Perry. Iako snimljen s jako niskim budžetom, film je zaradio 151 milijun dolara.

"Paranormal Activity" sniman je po uzoru na Vješticu iz Blaira te je zabranjen, odnosno nije preporučljiv mlađima od 17 godina. Radnja filma odvija se u obiteljskoj kući u predgrađu u koju su se glavni glumci Katie Featherston i Micah Sloat tek uselili. Nakon nekog vremena, mladi bračni par počne uznemiravati i zlostavljati nevidljivo stvorenje koje ih posjećuje dok oni spavaju.

Pročitajte više