Stiže serija o Gooniesima

Foto: Press

SERIJA o učiteljici koja odluči svojim učenicima pomoći da snime remake klasika iz osamdesetih, legendarnih Gooniesa, isprva se trebala pojaviti na Foxu. No oni su ih odbili i nakratko se činilo da za seriju nema nade.

No tada se u priču uključio Disney+ koji je prihvatio ideju scenaristice Sare Watson koja surađuje s Warner Bros. TV-om, Amblinom i Donner Company koji su i dalje uključeni u projekt.

"Saraj je neprestano radila na ovom nevjerojatnom scenariju. Dogurali smo to čitanja scenarija, ali onda je svijet pogodila pandemija. Vratili smo se mjesecima kasnije i snimili predivan pilot s nevjerojatnim glumcima, ali sve je to bilo malo predjetinjasto za Fox. Odmah smo odlučili projekt ponuditi drugima i pojavio se Disney+. Trebalo je malo vremena, ali uzbuđeni smo i idemo dalje", rekla je Clancy Collins White.

Inače, radnja serije Our Time (naziv serije odnosi se na citat iz filma) prati učiteljicu koja prepoznaje strast svojih učenika, a njihov će projekt inspirirati gradić kojem je potrebna inspiracija.

Pročitajte više