Stiže verzija Uncharteda za PlayStation 5 i PC

Foto: Press

REMASTERI i remakeovi igara očito će biti osjetan trend u prijelaznom razdoblju između dvije generacije konzola, a vrlo vjerojatno i kasnije. Osim toga, očit je i trend popuštanja krutosti ideje o "ekskluzivama", pa je donedavno nepopustljivi Sony sve skloniji tome da svoje ekskluzive omogući i PC igračima.

To će biti slučaj i s nadolazećim Uncharted: Legacy of Thieves Collection, koji će se 28. siječnja pojaviti u poboljšanoj verziji za PS5, a nešto kasnije i za PC. Radi se o kolekciji koja objedinjuje dvije dotjerane verzije igara Uncharted 4: A Thief's End i Uncharted: Lost Legacy. 

Što se poboljšanja tiče, radi se prvenstveno o vizualnom djelu (Fidelity mode, 4K rezolucija i 30 FPS-a), ali tu je Performance+ način za one koji imaju televizore sa 120 hz ekranima, koji će omogućiti 120 fps igru u 1080 rezoluciji. Naravno, tu su i poboljšanja vezana za nove mogućnosti petice, pa govorimo i o 3D zvuku i haptičkim mogućnostima novih kontrolera. 

Valja spomenuti i to da će cijena single player igre biti 50 dolara (multiplayer je izbačen) za one koji će igre kupovati tek u ovim verzijama ili će platiti samo upgrade od 10 dolara ako igre već posjeduju. 

Pročitajte više