Stižu prinove - Tko se najbolje nosi s trudnoćom: Jessica, Beyonce ili Hilary?

ONE su lijepe, seksi i uspješne. Tri djevojke koje vladaju svijetom poznatih i slavnih, ubrzo će postati majke po prvi put. Sve tri su ovih dana prošetale Los Angelesom i pokazale svoje trudničke trbuščiće u nepogrešivim kombinacijama. Beyonce osvaja svojim glasom i stasom, ali i modnim kombinacijama. U šarenoj tunici pokazala je svoj trbuh i demantirala još jednom glasine da laže o svojoj trudnoći.

Njezina kolegica, uspješna poslovna žena Jessica Simpson, trudna je po prvi put. Navodno očekuje djevojčicu, a priča se i kako je već u šestom mjesecu trudnoće. Trbuh je krila vješto i dovoljno dugo da mediji posumnjaju pri kraju same trudnoće. Nakon što je obavila da će ona i njezin zaručnik Eric postati roditelji, Simpson ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh u uskim majicama.

Slatkica Hilary Duff svoju bebu čuva od papparazza u širokim i udobnim kombinacijama. Nedavno je izjavila kako će dobiti sina, a prije nego što je to zasigurno saznala, sanjala je svog dječaka. Ona je ujedno najmlađa od navedenih dama. Dok su Jessica i Beyonce u tridesetima, Hilary ima tek 24 godine.

Pročitajte više