Što biste vi napravili da nađete 8000 kn u tenisicama koje ste kupili na eBayu?

Foto: Facebook

ŠTO BISTE napravili da pronađete 1000 funti (oko 8200 kn) u tenisicama koje ste kupili na eBayu?

Neki bi sigurno omastili brk dok bi drugi upali u teške dileme. No od studentice bez prebijene pare malotko bi očekivao da vrati novac, a upravo to napravila je Ella Gilman iz Manchestera.

19-godišnja studentica vratila je pozamašnu sumu unutar 30 minuta od pronalaska. Rekla je kako je bila šokirana otkrićem kuverte pune novca u jednoj od tenisica.

Ella je odmah kontaktirala Laure Hazeldine, iz Brightona, a za 25 minuta novac je već bio na njezinom bankovnom računu. Laura je Elli zahvalila javno i rekla da joj je njezina gesta vratila vjeru u ljudski rod, piše Metro.

Laura je uštedjela novac i sakrila ga, no zaboravila je gdje ga je ostavila. Stvari su pošle po krivu kad je odlučila prodati par kćerkinih tenisica, a s njima u Manchester je poslala i novac.

"To mi znači više od vraćanja novca. Vratila sam joj novac za tenisice i šaljem joj još neke vaučere. Želim pronaći način da joj zahvalim i nadam se da postoji restoran ili festival koji bi napravio nešto lijepo za nju", kaže Laura. "Da sam bogata, učinila bih više za nju. Kontaktirat ću njezino sveučilište jer ljudi moraju znati kakvu osobu imaju. Ona je jedna od milijun", zaključila je.

"I ja bih se nadala da će meni netko vratiti novac", kaže Ella. "Drago mi je da sam vratila i vidjela koliko je zahvala Laura bila, ali i koliko je bila uzrujana zbog novca. I ja sam bila iznenađena kad mi je ona vratila novac za tenisice", zaključila je Ella.

Pročitajte više