Što će biti s Ultrom?

Foto: Borna Filic/Pixsell

NA SLUŽBENIM stranicama Ultre Europe još uvijek stoji da će se festival održati u Splitu 9., 10., i 11. srpnja ove godine. Obavijest je na sajtu još od svibnja prošle godine, kada su organizatori potvrdili da će se Ultra zbog pandemije koronavirusa odgoditi za 2021. godinu.

Organizatori su otkazali ovogodišnju Ultru u Miamiju, ali odgoda ili otkazivanje Ultre u Splitu još uvijek se čeka.

Tijekom priprema za Ultru angažiraju se stotine vanjskih suradnika, a oni već neko vrijeme govore da ih nitko nije zvao, zbog čega opravdano zaključuju da Ultre 2021. godine neće biti, piše Slobodna Dalmacija.

"Situacija nije dobra, ali ja vam još ništa službeno ne mogu reći, mi smo prošle godine tek u svibnju dobili obavijest da neće biti moguće organizirati Ultru. Takvu obavijest čekamo i ove godine. Industrija ovakvog tipa zabave je trenutno stala u cijelom svijetu. Vjerujem da će, kada se situacija napokon normalizira, ljudi itekako biti željni putovanja, te će Hrvatska biti opet puna turista", kazao je Joe Bašić za Slobodu Dalmaciju.

Da se Ultra u Miamiju otkazuje, organizatori su potvrdili prije mjesec dana.

"Zbog trenutne situacije oko covida-19 nažalost smo primorani pomaknuti Ultra Miami za 2022. godinu. Razumijemo vaše nezadovoljstvo i frustraciju, ali želimo producirati najbolju Ultru u povijesti festivala. S nestrpljenjem vas ponovo očekujemo na našem plesnom podiju, gdje ćete doživjeti nezaboravne uspomene", objavljeno je početkom ožujka. 

Pročitajte više