Što je sunce jače, haljinice su kraće: Tko je Hrvatica s najseksi nogama?

DOLAZAK ljeta idealna je prilika za pokazivanje atributa, a brojne poznate Hrvatice koje nisu ljubiteljice dubokog dekoltea evente već obilaze u kratkim haljinama i vrućim hlačicama koje otkrivaju noge.

"Vitke noge sam genetski naslijedila od majke, tako da ne vježbam puno osim što s vremena na vrijeme odem na anticelulitnu drenažu. Ljeto je vrijeme kad nosim sve kratko - i suknje i hlače. Naime, više volim pokazivati noge nego dekolte jer smatram da su duge noge daleko više seksi od velikih grudiju", rekla je Lorena koja je već sada redovni posjetitelj solarija jer "teško pocrni, pa lagano priprema podlogu za ljeto".

"Krema Scotta Barnesa čini čuda"

Još jedna od ljepotica koja se našla u galeriji poznatih Hrvatica s najseksi nogama je Fani Stipković, manekenka i novinarka koja svoje noge premazuje kremom Scotta Barnesa, osobnog vizažista pjevačice Jennifer Lopez.

"U principu, prije svakog izlaska van noge ili cijelo tijelo premažem tom kremom koja daje blag preplanuli izgled. Izbjegavam solarij, međutim, ljeti imam alergiju na sunce pa mi je liječnik preporučio da bi bilo dobro da se ipak malo sunčam kako bi mi se koža pripremila za jako sunce", naglasila je Fani koja po lijepom vremenu trči Jarunom ili se bavi power jogom kako bi izgradila vretenaste (izdužene) mišiće na nogama.

Činjenica je da je samo dobra volja potrebna kako bi (gotovo) svaka djevojka mogla imati lijepe noge. Izbjegavanje fast foodova pod svaku cijenu, lagano vježbanje, anticelulitne drenaže i kreme za samotamnjenje - svaka noga može biti lijepa samo ako to želi njezina vlasnica.

Lana Vukičević
Foto: Index

Pročitajte više