Što Mia Kovačić skriva ispod široke haljine?

VODITELJICA Mia Kovačić ovih dana našla se pod povećalom javnosti jer je pjesma koju je za nju kod Martine Vrbos naručio njezin dečko Ivor Vucelić završila na Dori, a to povećalo otkrilo je još nešto što bi javnosti moglo biti vrlo zanimljivo - Mia je u posljednje vrijeme nabacila nekoliko kilograma, zaokružila se i počela skrivati trbuh širokim odjevnim kombinacijama. Zašto? Ne želi otkriti, a dok ona šuti, glasine o trudnoći lijepe voditeljice sve su glasnije, pa bismo Miju uskoro mogli gledati u nekim novim ulogama koje ne uključuju samo smješkanje i čitanje s blesimetra.

Dan zaljubljenih će provesti u SAD-u

Također, Ivor i Mia su ovih dana otputovali u Sjedinjene Države, gdje će provesti i praznik zaljubljenih, a ukoliko se glasine o trudnoći pokažu istinitima, nitko se neće čuditi ako se Mia iz SAD-a vrati s prstenom na ruci i novim prezimenom.



Mia Kovačić i Ivor Vucelić zajedno su više od godinu dana, no svoju su intimu pažljivo skrivali od medija i zainteresirane javnosti. Mia je poznata po tome da voli pričati o poslu, ali intimnom životu ne, a Ivor kao pravi romantičar - prošlo Valentinovo zbog Mije je ispraznio jedno zagrebačko kazalište, a tom prilikom zabavljala ih je baš Martina Vrbos, koja tada valjda nije ni sanjala da će pjesma koju je napisala za golupčiće završiti na jednoj od najvećih manifestacija parade i kiča u Hrvata, poznatoj i pod imenom Dora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.