Što način na koji bulje u grudi govori o muškarcima

Foto: Instagram

KAKO grudi utječu na muškarce i što način na koji ih promatraju govori o njima otkriva pet znanstvenih studija koje je sumirao portal Fatherly.

Te studije tvrde da način na koji muškarci gledaju na grudi otkriva mnogo o njima, a znanstvenici tvrde da je to toliko detaljno da bogati muškarci drugačije gledaju na grudi od onih siromašnih.

1. Veličina je bitna, ali ne onoliko koliko vi mislite

Istina je da muškarci preferiraju grudi srednje do velike veličine, no čini se da je seksualno opuštenijim muškarcima veličina manje važna. Također, jedna studija pokazala je da muškarci zapravo najviše vole grudi srednje veličine pa prema tome najveće nisu ujedno i najpoželjnije.

2. Količina novca koji muškarci zarađuju utječe na njihove preferencije u vezi grudi

Ako volite manje grudi, vjerojatno ste bogati. Tako barem tvrdi studija objavljena u The Journal of Socio-Economics. Prema njoj, muškarci s manjim financijskim prihodima vole velike grudi, dok muškarci koji zarađuju više vole manje grudi. Isto tako, jedna studija je pokazala da su muškarci koji vole velike grudi češće seksisti.

3. Muškarci više bulje u grudi kad su gladni

Vjerovali ili ne, jedna je studija pokazala da muškarci manje bulje u grudi kad su siti. 

4. Buljenje u grudi muškarcima može produljiti život

Postoje neki dokazi da buljenje u ženske grudi može muškarcima produljiti život. Studija iz 2012. godine dokazala je da pozitivno razmišljanje utječe na dugovječnost, a kod mnogih muškaraca upravo buljenje u grudi potiče pozitivno razmišljanje. Jedna je pak njemačka studija dokazala da buljenje u grudi 10 minuta dnevno pozitivno utječe na kardiovaskularni sustav muškaraca.

5. Očinstvo mijenja stav o grudima

Iako činjenica da neki muškarci vole velike grudi može značiti puno toga, neka istraživanja pokazala su da to može značiti i da su spremni na očinstvo. Pokazalo se da su muškarce koji nisu imali djecu, ali su htjeli postati očevi uskoro više privlačile velike grudi, dok su one koji još ne razmišljaju o obitelji više privukle manje grudi. 

Pročitajte više