Što se zaista događa sa Severinom i suradnicima? PR-ovac Grgin iznenadio objavom

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH dana priča se o navodnim problemima u Severininim odnosima s dosadašnjim poslovnim suradnicima. Sve su glasnija šuškanja da je Severina Kojić navodno prekinula suradnju sa svojim najbližim suradnicima - menadžerom Tomicom Petrovićem, PR stručnjakom Davorom Grginom i odvjetnikom Darijem Budimirom, a srpski Kurir jutros je objavio bombastičan članak u kojem se bavi nagađanjima o svađi Severine Kojić i njezinih suradnika.

Severina je ovog tjedna objavila spot za pjesmu "Popila" s novog albuma, a Davor Grgin prvi put nije poslao priopćenje medijima o spotu, za što je inače bio zadužen. To je dodatno potpirilo priče o problemima. No on je danas odlučio demantirati te priče objavom fotografije sa Severinom na Instagramu uz koju je napisao "Riječi nisu potrebne" te dodao emotikone srca.

Fotografija je, izgleda, nastala prije nekoliko godina, a na njoj Severina sjedi Grginu u krilu dok on naslanja svoju glavu na njezinu. 

Severina je inače na Instagramu često objavljivala fotografije s Grginom. Prošle godine je, primjerice,  na njegov rođendan objavila zajedničku fotografiju i napisala: "Sretan rođendan, srce. Šta bi mi bez tebe?"

Ove godine rođendansku čestitku na Instagramu dobio je Petar Grašo uz misterioznu poruku. "Ljudi su dolazili i odlazili, izmjenjivali lica i strane, ali mi smo uvijek ostali čistog srca", napisala je Severina pomalo tajnovito.

Inače, Kurir piše da je brigu oko Severinine karijere preuzeo njezin muž Igor Kojić kojemu taj posao baš i ne ide. Navode da je Severina nekad pjevala za osam do deset tisuća eura, a Kojić joj sada, piše srpski tabloid, ugovara nastupe za pet tisuća.

Dodatni dojam "rasula" dala je i Severinina prošlotjedna najava pjesme "Losha" zbog čega su fanovi dobili dojam da će upravo spot za tu pjesmu biti sljedeći objavljen. No, na kraju, ovog tjedna nije izašla "Losha", već je izbačen spot za pjesmu "Popila".

Otkazani koncerti

Severina je otkazala posljednja tri koncerta, a srpski mediji posebno su se bavili njezinim nastupom za Dan žena na Zlatiboru koji su nazvali potpunim krahom. Navodno je Severina prodala jako malo ulaznica, a u posjećenosti ju je potpuno potukla Maya Berović koja je trenutno najpopularnija pjevačica u Srbiji.

Posljednji koncert koji je otkazala bio je onaj dogovoren za 13. travnja u Začretju. "Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.04. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan... Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom", osvanula je objava na njezinom Facebooku prije nekoliko dana.

Nakon toga oglasili su se i organizatori sa svojom verzijom priče o tome zašto je došlo do otkazivanja. 

"S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako. Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert", poručili su putem Facebooka.

Mnogi su primijetili da se pjevačica u zadnje vrijeme ponaša drugačije. Tako je posljednjih mjeseci gotovo svakog tjedna objavljivala novu pjesmu sa zadnjeg albuma, a drastično je srezala i pojavljivanja u javnosti. 

Što se događa sa Severinom i njezinim poslovnim suradnicima zasad ostaje misterij, no ima li vatre iza dima u pričama o problemima ili su sve samo puka nagađanja, sigurno će se ubrzo saznati.

Pročitajte više