Stranci o najglupljoj stvari koju su ikad napravili: "Poslala sam e-mail Arapinu..."

Video: Index

PITALI smo strance u centru Zagreba koja je najgluplja stvar koju su napravili u životu. 

"Tijekom integracijskog tjedna u mojoj školi u Francuskoj smo puno partijali i radili smo gluposti. No nismo se baš sjećali što smo točno radili. Moja je škola velika, s puno zelenila. Idući dan smo se probudili i vidjeli smo veliki park s puno tragova driftanja. Mogli su se vidjeti tragovi automobila.

Kako se ničeg nismo sjećali, čuli smo od drugih da smo bili s jednim pijanim prijateljem, sjedili smo iza. Ušao je u auto i počeo se voziti oko kampusa. Auto je bio pun prljavštine.

Nije bilo nadzornih kamera, ali nisu bile ni potrebne. Kasnije je dobio poruku na svom autu: 'Dođi me posjetiti u ured.' Morao je čistiti smeće iz parka cijelu godinu. Ali na kraju smo se dobro nasmijali", rekao je jedan od prolaznika. 

@index.hr

Najgluplja stvar koju ste napravili u životu?

♬ original sound - Index.hr

Jedna strankinja podijelila je svoje iskustvo koje smatra najglupljom stvari u životu. 

"Napisala sam e-mail jednom Arapinu. Napisao mi je da mu pošaljem svoje fotografije i poslala sam mu neku random fotku. Napisao mi je da sam predivna i pitao mogu li ga nazvati. Ja sam rekla: 'Ne, daj mi novac.' I onda je rekao 'ok, pošalji mi broj svoje kartice'. Poslao mi je tisuću dolara. Da, ja sam zapravo poslovna žena." 

Više ovakvih videa možete pronaći na našem TikTok profilu.

@index.hr

Najgluplja stvar koju si napravila u životu?

♬ original sound - Index.hr

 

Pročitajte više