Striptizete otkrile jednu stvar o svom poslu koja sve najviše zanima

 Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

DJEVOJKE koje su se nekad bavile ili se još bave striptizom ekipi na Redditu otkrile su pitanje koje vjerojatno sve zanima u vezi tog posla: "Kakav je osjećaj?"

"U principu je dosadno, poput telemarketinga, ali nemaš odjeću na sebi. Bila sam striptizeta u mnogim mjestima i gradovima i posao mi skroz odgovara. No, nije to za svaku curu, a to se najbolje vidi na onima koje stalno plaču ili se opijaju nakon posla. Dok sam ja radila, cure u tom poslu su bile jako pametne i dobro su znale kako zaraditi što više novca. Danas se u većini striptiz klubova sve vrti oko love tako da i vlasnik kluba curama određuje kako da budu što profitabilnije", otkrila je jedna korisnica Reddita.

"Imam prijateljicu koja se počela baviti striptizom jer joj je jako trebao novac. Kaže da je u tom poslu puno droge te ljudi koji će napraviti bilo što da se dokopaju droge", ispričala je druga.

Još jedna korisnica upoznata s ovim poslom opisala je sve probleme koji dolaze uz erotski ples: "Voditelji klubova te cure gledaju samo kao alat za zaradu, stalno im prijete otkazom, a često su baš oni ti koji ih navuku na drogu. Ne možeš samo javiti da si bolesna jer nema plaće, ako ne dođeš na posao, nećeš ništa zaraditi. Striptizete se uglavnom međusobno baš i ne vole i stalno si podmeću. Što imaš više samopouzdanja, više ćeš zarađivati, a posao je jako naporan jer traži puno, puno energije."

"Izvrstan posao za zaradu, u mjesec dana možeš bez problema zaraditi 8 tisuća dolara, ako radiš četiri dana tjedno. Biraš dane i sate kada ćeš raditi, ali moraš se nositi sa svakakvim budalama. No, dobra je stvar da se prema njima možeš ponašati puno gore, nego prema bilo kojoj budali u nekom drugom uslužnom poslu", objasnila je jedna bivša striptizeta.

"Mušterije znaju biti zaista užasne. Jedan tip je nedavno polizao novčanicu i pokušao mi je staviti u guzu, znali su me gristi, čupati za kosu, jednom me napala žena nekog tipa koji dolazi u klub. Stalno dobivam nemoralne ponude, jedan mi je nudio 100 dolara da može pošmrkati kokain s moje guze."

Pročitajte više