Stublić: Pjevat ću Vatrenima

Foto: Dusko Marusic/Sandra Simunovic/PIXSELL

NA DOČEKU hrvatske nogometne reprezentacije, koji je s ponedjeljka popodne prebačen na nedjelju popodne, na Trgu bana Josipa Jelačića nastupit će Jura Stublić i Film.

Glazbenik je vijest potvrdio za Index.

"Svirat ćemo. Naš klavijaturist našao je zamjenu za dežurstvo na mjestu anesteziologa i bit će slobodan za nastup", rekao je Stublić.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, na Trgu bana Josipa Jelačića trebali bi nastupiti i Prljavo kazalište, Indira Levak i Jole. Iz Grada tu informaciju još nisu službeno potvrdili.

Reprezentativci u Zagreb dolaze u nedjelju

"Doček hrvatske nogometne reprezentacije bit će u nedjelju poslijepodne u Zagrebu", potvrdila je Indexu Dinka Živalj, glasnogovornica zagrebačke Gradske uprave.

Podsjetimo, Hrvatska u subotu igra utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je jučer u polufinalu poražena od Argentine 3:0. Protivnika će doznati večeras poslije okršaja Francuske i Maroka. Utakmica se u subotu igra u 16 sati po hrvatskom vremenu.

Naknadno je sve potvrdio i Tomislav Tomašević. Otkrio je još neke detalje pa je tako poznato i da bi reprezentativci trebali sletjeti u Zagreb između 15 i 17 sati.

Pročitajte više