Studenti Operacije Trijumf: Nina plesala na šanku, a Nikola Sarić u vezi s profesoricom?

IAKO su mnoge "zvijezde" koje su pobijedile u showu poput Hrvatskog Idola, Story Super Nova ili u ovom slučaju Operacije Trijumf, nakon osvojene pobjede nestale iz javnosti, bivši studenti Akademije su ovih dana održali koncert u beogradskom Sava centru te podsjetili zašto su oni drukčiji od drugih.

Najveću histeriju publike su izazvali Ana Bebić, Milica Majstorović i OT bend

Sonja Bakić, Ana Bebić, Milica Majstorović , Antonija Besednik, Nina Petrović, pobjednik Adnan Babajić, Aleksandar Belov, Nikola Sarić, Vukašin Brajić, Nikola Paunović, Đorđe Gogov i Danijel Pavlović su oduševili publiku, a u prvom redu su sjedili profesori Akademije.

Od popularnih pjevača na pozornici se jedino nije pojavio hrvatski predstavnik Igor Cukrov zbog obaveza koje ima povodom nastupa na Eurosongu. "Za koncerte smo se pripremali istim tempom kojim smo radili dok smo bili na Akademiji, samo su nam kamere nedostajale", izjavila je Sonja Bakić koja je otpjevala hit Željka Joksimovića  "Leđa o leđa". Najveću histeriju u publici su izazvali Ana Bebić s hitom "Preživeću", zgodna Milica i OT bend s pjesmom "Blagoslov za kraj".

Prije profesorice Milice, Nikola se našao u klinču s voditeljicom "Velikog brata"

Koncert je trajao dva i pola sata nakon čega su se svi zajedno zaputili u noćni klub H20. Da je situacija bila poprilično vesela dokazuje i činjenica da se bivša studentica Nina popela na šank te zaplesala Đorđu i Nikoli Paunoviću. Ipak, najveću pažnju je zasigurno plijenio 20-godišnji Nikola Sarić koji je cijelu večer bio u društvu profesorice plesa Milice Cerović.

Osim s njom, Sarića ću srpski mediji povezivali i s voditeljicom Velikog brata, Marijanom Mičić s kojom se intimno družio na afterpartyju reality showa. Nikola je cijelu priču demantirao i rekao kako se između njih nije ništa dogodilo dok se za druženje s bivšom profesoricom još uvijek nije oglasio.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više