Subaru Impreza WRC: Premijera u Frankfurtu

SUBARU će na skorašnjem salonu u Frankfurtu premijerno predstaviti novu Imprezu u WRC izdanju. Posljednja generacija modela izuzetne reputacije predstavlja se u obliku studije, no vrlo brzo pridružit će se natjecateljima, potvrđuju u sjedištu tvrtke.

Nova studija iz Subaruovog odjela za WRC razveselit će i one kojima autosport, bolje rečeno reli, nije predmet bezrezervnog obožavanja. Naime, upravo će ova studija poslužiti kao podloga za razvoj STI izvedbe, automobila kojem će poštovanje odati čak i najzagriženiji fanovi iz suprotnog tabora.

"Obična" Impreza na europskom tržištu će se nuditi u dvije motorne izvedbe (1.5 i 2.0), obje benzinske, a neizostavan dio ponude čini pogon na sve kotače, Subaru Symmetrical AWD.  Osim nove Impreze koja će biti predstavljena po prvi puta europskoj publici, Subaru najavljuje još nekoliko novina. Prvi je Daihatsu Sirion, oprostite Subaru Justy, jedini model japanske tvrtke dostupan s prednjim pogonom. Također, Tribeca koja baš i nije najbolje prihvaćena na europskom tlu, u Frankfurt dolazi osvježena, s novim licem i moderniziranim pogonskim strojem.

M.N. 

Pročitajte više