"Subotnju vedrinu vidim": Pogledajte kako je Zoran Vakula dao podršku Baby Lasagni

Screenshot: TikTok

GLAVNI meteorolog HRT-a Zoran Vakula otkrio je kakvo će vrijeme biti u subotu, 13. travnja, kada će cijela Hrvatska zaplesati Rim Tim Tagi Dim u znak podrške Baby Lasagni.  

"Subotnju vedrinu vidim, subotnjoj toplini se veselim, hladnog vjetra se ne bojim", zapjevao je Vakula uz plesne pokrete koji prate pjesmu Rim Tim Tagi Dim, s kojom će se Hrvatska predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu. 

@hrvatska_radiotelevizija Kakvo će biti vrijeme u subotu kada kamere HRT-a snimaju Rim Tim Tagi Dim ples u 5 hrvatskih gradova, otkriva Zoran Vakula Pridružite nam se i vi 13. travnja! Malo prije podneva, dođite sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa 🕺 Podržimo @The Baby Lasagna Official uoči nastupa na @Eurovision #fyp #hrvatskaradiotelevizija #eurovision #eurovision2024 #escmalmö #esc2024 #vakula #vakulajereko #rimtimtagidim ♬ original sound - HRT

Podsjetimo, riječ je o projektu HRT-a koji je poslao poziv svima za snimanje koreografije Rim Tim Tagi Dim kao podršku Baby Lasagni. U subotu će kamere HRT-a snimati ples u 5 hrvatskih gradova: Zagrebu, Zadru, Splitu, Osijeku i Umagu, a pozivu su se već odazvali hrvatski poštari, balerine i riječka plesna grupa Flame. 

Pročitajte više