Anđelo Jurkas o Baby Lasagni: E sad mogu začepit', svaka čast momku

Foto: Tomislav Miletic/Sanjin Strukic/PIXSELL

Glazbeni kritičar Anđelo Jurkas komentirao je odluku Baby Lasagne da 50.000 eura, koje mu je vlada ponudila, donira bolnicama.

"Bejbe Lazanja odbio donaciju Vlade RH od 50 000 E i rekao da lovu preusmjere na dvije adrese - 2X25 k E, na Pedijatrijsku hematologiju i onkologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić i Zavodu za transplantaciju krvnih matičnih stanica KBC Zg. E sad mogu začepit full, svaka čast momku. Respect. Big time", napisao je Jurkas na Facebooku.

Bejbe Lazanja odbio donaciju Vlade RH od 50 000 E i rekao da lovu preusmjere na dvije adrese - 2X25 k E, na...

Objavljuje Andelo JurkasČetvrtak, 16. svibnja 2024.

Inače, Jurkas je ranije objavio što misli o Lasagni i njegovoj pjesmi Rim Tim Tagi Dim. Između ostalog je napisao da je Marko "sasvim ok u kategoriji biranja manje lošeg od ponuđenog" i da je sasvim u redu biti neimpresioniran.

Jer razlozi za euforiju sreću radost ponos jer smo prvaci svijeta u Eurosongu :))). Za: 01. Simpatičan je. 02. Ne...

Objavljuje Andelo JurkasSrijeda, 8. svibnja 2024.

Ne želi prihvatiti novac

Podsjetimo, na sjednici tehničke vlade Andrej Plenković objavio je da će novčano nagraditi Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, nakon njegovog nevjerojatnog uspjeha i osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Odlučili su mu ponuditi nagradu od 50.000 eura za "ogromnu promidžbu" Hrvatske. Međutim, Marko se oglasio i rekao da želi donirati taj novac.

"Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći", napisao je Marko. Zamolio je Plenkovića da donira tih 50.000 eura.

>> Evo gdje Baby Lasagna donira 50.000 eura

Pročitajte više