Superzgodna instagramerica uživa na Visu: "Ova zemlja je san"

Foto: Instagram

ZGODNA manekenka i influencerica Kate Li uživa u Hrvatskoj, točnije na otoku Visu.

Prelijepa 20-godišnja Ruskinja pohvalila se fotografijama i snimkama na svom Instagramu gdje je prati više od 200 tisuća ljudi te otkrila da se "totalno zaljubila" u Vis. 

"Svaki osjećaj, od buđenja u 5 ujutro pa sve do kraja dugog, dugog dana, bio je samo super pozitivan i svake sam se minute htjela uštipnuti da shvatim sanjam li ili je ovo stvarnost. Lokacija je san, ova zemlja je san, brend za koji smo snimali je san, cijela ekipa - opet san i san. Vrlo sam izbirljiva i ako me nešto toliko privuče da pišem ovako dugačak post u autu, nakon što sam cijeli dan bila na suncu i nakon što skoro dva dana nisam spavala, to znači da je to vrlo istinski i pravo. U ovakvim trenucima shvatiš da je dugačak put koji me vodio manekenstvu zaista bio vrijedan svega, zbog ovog osjećaja, osjećaja da ti srce gori i da se ne možeš prestati smijati", napisala je u podužem postu lijepa manekenka oduševljena boravkom u Hrvatskoj.

"Mora da sam jako blagoslovljena kad doživljavam ovakve momente", zaključila je.

Kate Li manekenstvom se počela baviti veoma rano, a već sa 17 godina potpisala je ugovor s Elite Worldwideom. Radila je i za Modelling Gothenburg, Two Model Management Los Angeles, Ford Model Management i The Syndical.

Pročitajte više