Supruga Brucea Willisa: Danas je mom mužu rođendan. Plakala sam čim sam se probudila

Screenshot/Foto: Instagram/Profimedia

EMMA HEMING, supruga Brucea Willisa, objavila je novi video povodom glumčevog 68. rođendana u kojem je poslala emotivnu poruku svojim pratiteljima. Ona je otkrila kako je plakala čim se probudila i da joj gledanje starih videa na kojima je njezin muž "slama srce".

 

"Dakle, danas je mom mužu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete vidjeti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobivam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Voljela bih da imam. Ali moram odgojiti dvoje djece u svemu ovomu", ispričala je.

"U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osjećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimkama i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam", zaključila je Heming.

Oglasila se o optužbama da koristi glumčevu demenciju za slavu

Ona je nedavno odgovorila na optužbe da "koristi dijagnozu demencije svog supruga da bi se proslavila". Podijelila je video na Instagramu u kojem je govorila o tomu kako mnogi misle da se pokušava promovirati objavama o zdravlju glumca. Osim toga, ranije je apelirala da se Brucea ostavi na miru, pogotovo kada odluči napustiti kuću.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

Pročitajte više