Supruga Brucea Willisa emotivnom objavom čestitala mu 69. rođendan: Ti si dar

Foto: Instagram

Bruce Willis jučer je proslavio 69. rođendan, a tim povodom njegova supruga Emma Heming Willis posvetila mu je emotivnu objavu. 45-godišnja Emma napisala je kako je njezin suprug pravi džentlmen.

"Baš kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda možete zamisliti, je da je biti njegovim rukama najsigurnije mjesto na ovom cijelom svijetu. On je pravi džentlmen, s toliko ljubavi koju dijeli. To je ono što vidim, njegova prava srž. Mogu vam reći, tako je nesebičan i uvijek tako dobar. Sretan rođendan, moja ljubavi. Ti si dar koji se neprestano daje", napisala je Emma.

Objavila je fotografiju na kojoj Bruce u naručju drži dijete.

Objavu komentirala i Tallulah

Objava je dobila bezbroj komentara obožavatelja koji su Bruceu čestitali rođendan. Javila se i njegova kći Tallulah Willis. "Jako te volim. Njega jako volim. Naš kralj Riba", napisala je Tallulah.

Tallulah je nedavno otkrila da joj je prošlog ljeta dijagnosticiran autizam. "Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu. Saznala sam prošlog ljeta i to mi je promijenilo život", rekla je. 

Emma je u braku s Bruceom od 2009. i s njim ima kćeri Mabel (11) i Evelyn (9). S bivšom suprugom Demi Moore Bruce također ima kćeri Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (30).

Pročitajte više