Supruga Brucea Willisa: Ne nosim se dobro s njegovom bolešću

Foto: Instagram

Emma Heming priznala je da se ne nosi dobro sa stalnom borbom svojeg supruga Brucea Willisa s demencijom. Manekenka je bila iskrena prema svojim pratiteljima na Instagramu nakon što je zamolila "brižne partnere" da "potraže nešto lijepo" u njihovom inače "teškom i stresnom danu" i pošalju joj fotografije svojih otkrića.

"Znam da izgleda kao da sam vani i živim svoj najbolji život, ali moram se svaki dan svjesno truditi živjeti najbolji život koji mogu. Činim to za sebe, radim to za naše dvoje djece i to radim za Brucea, koji ne bi želio da živim drugačije", rekla je 45-godišnjakinja u snimci objavljenoj na Instagramu.

"Dakle, ne želim da se pogrešno protumači da sam dobro, jer nisam. Nisam dobro", rekla je dodajući da njezina razmišljanja često vode u "propast i tugu".

Heming je ispričala da je to njezin svakodnevni zadatak, koji "joj ne pada lako", ali smatra da je "zaista važan" za dobro nje i njezine obitelji. "Kad se ne brinemo o sebi, ne možemo se brinuti ni o kome koga volimo", objasnila je ističući da samo radi najbolje što može.

Emma je ranije ove godine objavila i snimku s proslave desete godišnjice braka, odnosno obnove njihovih zavjeta. Willis i Heming u braku su od 2009. godine, imaju i dvoje zajedničke djece - Mabel Ray i Evelyn Penn - a s njima su vrlo često i Bruceova djeca iz braka s Demi Moore Rumer, Scout i Tallulah.

 

Vide se znakovi bolesti

Willis je nedavno proslavio i svoj rođendan, a na snimci koju je objavila njegova bivša žena Demi Moore vidi se kako je sada umirovljeni glumac dobrog raspoloženja, ali mnogi su primijetili da su itekako vidljivi znakovi bolesti.

Njegova je supruga odgovorila na optužbe da "koristi dijagnozu demencije svog supruga da bi se proslavila". Podijelila je video na Instagramu u kojem je govorila o tomu kako mnogi misle da se pokušava promovirati objavama o zdravlju glumca. Osim toga, apelirala je da se Brucea ostavi na miru, pogotovo kada odluči napustiti kuću.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno i da mu je postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.

Pročitajte više