Supruga Brucea Willisa o životu s njegovom dijagnozom: Postoje tuga i duboka ljubav

Foto: Instagram

Supruga Brucea Willisa osudila je napise na internetu koji tvrde da "nema više radosti" u životu njezina supruga.

Emma Heming Willis rekla je u videu objavljenom na svom Instagram profilu da je bila "navučena na klikove" naslovom "u vezi s vlastitom obitelji". Doimajući se ljutito i frustrirano, supruga slavnog glumca rekla je da ju je na snimanje videa "potaknula" priča na koju je naišla, a kojoj je naslov "daleko od istine" dok je stvarnost "potpuna suprotnost od toga".

"Moje iskustvo je da dvije stvari mogu biti istinite i postojati u isto vrijeme. Tuga i duboka ljubav. Tuga i duboka povezanost. Trauma i otpornost. Morala sam se skloniti sa svog puta da dođem ovdje, ali jednom kad sam stigla, život se stvarno počeo slagati sa smislom i imala sam pravi osjećaj svrhe. Toliko je ljepote i duše u ovoj priči", rekla je u objavi te se osvrnula na važnost educiranja o neurokognitivnim bolestima.

"Evo što sam shvatila: obrazuju nas krive osobe. Osobe koje imaju mišljenje umjesto iskustva. Osobe koje nisu posvetile vrijeme kako bi se pravilno educirale o neurokognitivnim bolestima. Prestanite plašiti ljude misleći da, kad jednom dobiju dijagnozu neke vrste neurokognitivne bolesti - 'to je to, gotovo je, spakirajmo se, gotovi smo' - ne, potpuno je suprotno od toga", rekla je.

Podsjetimo, glumcu je prvo dijagnosticirana afazija, jezični poremećaj, zbog čega je odustao od glume u ožujku 2022. Zatim je Willisova obitelj potvrdila da je bolest napredovala do frontotemporalne demencije.

Pročitajte više