Susan Boyle nadmašila U2 i Norah Jones

ZVIJEZDA reality showa Britain's Got Talent Susan Boyle srušila je još jedna rekord. Točnije, njezin debitantski album "I Dreamed A Dream", koji bi u prodaji trebao biti od 23. studenoga, postao je najprodavaniji album u pretprodaji na stranici Amazon.com i time nadmašio albume Norah Jones, U2, Brucea Springsteena, ali i Beatlesa te Whitney Houston.

Susan radi na pjevanju, ali i na izgledu

U top deset najprodavanijih albuma u pretprodaji, pored Susaninog, smjestili su se "Not Too Late" (2007.) - Norah Jones, "No Line On The Horizon" (2009.) - U2, "Magic" (2007.) - Bruce Springsteen, "Taking The Long Way" (2006.) - Dixie Chicks, "Viva La Vida Or Death And All His Friends" (2008.) - Coldplay, "How To Dismantle An Atomic Bomb" (2004.) - U2, "David Cook" (2008.) - David Cook, "Quiet Nights" (2009.) - Diana Krall i "A Thousand Different Ways" (2006.) - Clay Aiken.

Reality show je nekoć neuglednoj Britanki u potpunosti promijenio život. S novostečenom slavom se u početku jako teško nosila i doživljavala kojekakve ispade, ali stvari su se u posljednje vrijeme itekako promijenile. Susan sve više ulaže, kako u svoje pjevanje, tako i u svoj izgled.

Pročitajte više