Šuškanja iz Netflixa: Stiže reality show o Harryju i Meghan?

Screenshot: YouTube

SVE je počelo Netflixovim dokumentarnim serijalom, no prava prašina podigla se nakon izlaska memoara Spare, a sada se šuška da Harry i Meghan pripremaju reality show, piše The Sun.

Nakon ogromnog uspjeha Harryjevih memoara šefovi Netflixa neumorno nagovaraju par da snimi reality show u svojoj kući, tvrdi anonimni konzultant iz Los Angelesa koji surađuje s Netflixom.

"Serijal o Harryju i Meghan postigao je sjajne brojke gledanosti i sada žele drugi zalogaj kolača. Harry je sada skinuo rukavice, a Netflix smatra da je u najboljoj poziciji za drugi projekt", ispričao je.

 

Stiže reality show?

Izvor tvrdi kako se u Netflixovom sjedištu "iza zatvorenih vrata" pregovara o reality showu o Sussexima, koji bi dokumentirao Harryja i Meghan dok se snalaze u novoj fazi svojih života i obiteljskoj drami koju je uzrokovala Harryjeva knjiga.

Sočniji sadržaj

"U budućnosti posljedice onoga što se dogodilo Harryju i Meghan bit će fascinantne gledateljima. Znamo da par cijelo vrijeme snima materijal, tako da nastaje riznica koja bi mogla poslužiti za bombastičnu gledanost", objasnio je insajder, dodajući kako će Netflix inzistirati na sočnijem ekskluzivnom sadržaju ako krene projekt.

"Da bi se takav dogovor postigao, par bi morao otvoriti vrata svoje kuće u Montecitu. Nema sumnje da je publika bila uzbuđena gledajući Harryja kako govori o svom životu. Interes je i dalje ogroman", objasnio je.

Pročitajte više