Suzana Štimac ljubi košarkaša Damira Milačića

NOVA ljubav Suzane Štimac, bivše supruge Igora Štimca, bivši je košarkaški reprezentativac Damir Milačić. Kad smo je prije nekoliko dana nazvali i upitali je za novog dečka, koji na Facebooku zajedno sa svojim sestrama hvali Suzaninu ljepotu u komentarima ispod njenih fotografija, Suzana nam je kazala kako "svoju intimu čuva za sebe", a na glasine o tome da je u vezi s Milačićem i da je trudna, Suzana je tek kratko odgovorila: "Nije istina". No, čini se da je Suzana tim odgovorom željela samo zaštititi svoju privatnost, jer su fotografi Extre uspjeli snimiti Milačića kako izlazi iz njenog stana na splitskim Bačvicama, u kojemu je proteklog tjedna proveo četiri dana. Par je navodno u vezi posljednjih osam mjeseci, otprilike otkako je javno objavljeno da se Suzana i Igor Štimac razvode.

> "Svoju intimu čuvam za sebe": I Suzana Štimac našla novu ljubav?

"Suzana Štimac je u vezi s Damirom Milačićem, bivšim hrvatskim reprezentativcem, bivšim košarkašem Union Olimpije i dugogodišnjim košarkašem belgijskog prvaka Charleroia. Od ljeta je Milačić najvjerojatnije budući trener jednog poznatog belgijskog kluba Antwerpen. Damir Milačić je već devet godina izvan granica Hrvatske i svoj ugled je stekao u Europi, gdje puno provodi vremena. Usput, da je riječ o velikoj i iskrenoj ljubavi, svjedoči i to da je upoznao Suzaninu djecu i isto tako je on upoznao nju sa svojim roditeljima i svojim trima predivnim sestrama Andrejom, Vesnom i Mirom. O kakvoj obitelji (Milačić) je riječ dovoljno govori kako su svih četvero uspješni mladi ljudi - Damir poznati košarkaš i omiljeni igrač belgijske lige, a sestre uspješne menadžerice i asistentice u uspješnim hrvatskim i stranim tvrtkama. I svi su Suzanu odlično prihvatili jer je divna žena. A o tome koliko je to ozbiljno - govori se čak i o svadbi, jer je Suzana trudna par tjedana. Nakon 19 godina svakakvih ružnih scena u braku sa Igorom, Suzana je konačno voljena i dobrodošla u jednu samozatajnu i uspješnu obitelj", informacija je koja je proteklog tjedna stigla u Indexovu redakciju, a o kojoj Suzana Štimac, dosljedna u nekomentiranju svoje privatnosti, nije željela razgovarati.

Kupili zemljište pod Sljemenom i spremaju se na zajednički život?

"Da, Suzana Žunić, bivša Štimac, u vezi je s košarkašem Damirom Milačićem. Upoznali su se u Zagrebu kad se on vratio iz Belgije, gdje je i živio proteklih sedam godina, a sada će i postati trener u Belgiji. Da je to ono pravo, govori i to što Suzana puno s djecom boravi u Zagrebu, u njegovom stanu u Španskom, u poznatoj Galleriji. Ona o toj vezi ne želi ništa govoriti jer njegova obitelj ne želi biti u medijima. Njegovi roditelji su Suzanu odlično prihvatili, isto tako i njegove sestre. Suzana svima govori da nije u vezi s Milačićem jer želi normalno uživati nakon svega što je prolazila ovih godina, ali joj paparazzi ne daju mira i borave oko zgrade u Splitu i čekaju da ih slikaju zajedno. Suzana i Damir planiraju zajednički život, u Zagrebu su kupili zemljište pod Sljemenom", kazala nam je osoba bliska Suzani Štimac, a osvrnula se i na njen razvod s Igorom Štimcem, o kojem kaže: "Ona u razvodu nije htjela ništa, samo stan jer od Igora nakon svega, gorčine, nije željela ništa. On samo uplaćuje dvije akontacije za kćeri u iznosu od 5.000 kuna. To je jedna od rijetkih i divnih žena, a sve što Igor govori da su sve podijelili popola, laž je. Ona to ne želi komentirati jer je dama. Uostalom, prodaja slika joj je odlična i živi lagodnim životom".

Podsjetimo, da se nakon 19 godina braka Igor Štimac rastaje od supruge Suzane, službeno je potvrđeno početkom kolovoza prošle godine. Štimac je kasnije priznao da je on "isključivi krivac za raspad braka" u kojem su dobili troje djece, 19-godišnjeg Luku, 16-godišnju Miju i 12-godišnju Deu. Da je Igor zaista glavni krivac te da je u njihovom razvodu prste imala i treća osoba, 29-godišnja Lana Bucat, bivša zaručnica splitskog poduzetnika Miljenka Gusića, doznao je upravo Index.

Pročitajte više