Sva lica Kate Moss: Brižna majka i razuzdana partijanerica

PJEVAČICA Lily Allen pridružila se prijateljici, manekenki Kate Moss na odmoru u St. Tropezu. U plavom bikiniju Lily je pokazala novu, isklesanu liniju, a izvori tvrde kako joj je savjete za mršavljenje davala upravo Kate koja prakticira dijetu "rock chick", a to znači život na na cigaretama, kavama, votki i šampanjcu, jer je to nema puno kalorija.

Moss jednostavno ne može držati svoje grudi pokrivene

Izgleda da su s dijetom nastavile i na odmoru jer je Moss luksuznom jahtom šetala s bocom alkohola, a cigaretu je, kao po običaju, rijetko vadila iz usta. Suzdržavala se jedino u društvu kćeri, šestogodišnje Lile Grace koja je također s majkom i Lily krstarila francuskom rivijerom, a pridružio im se i Jean Yves Le Fur. Moss se pokazala kao uistinu brižna majka koja jako brine da joj je kći sigurna, ali i da joj je zanimljivo, pa su s ostatkom društva često igrali različite igre.

Ali, kada bi djevojčica otišla na spavanje, majka bi ponovno postala jedna od najpoznatijih partijanerica iz svijeta slavnih. Pored toga, Moss jednostavno ne može držati svoje grudi pokrivene. One jednostavno stalno ispadaju, bilo da nosi široku košulju ili minijaturni bikini, ali njoj to uopće ne smeta, a nedavno je i dečka Jamiea Hincea odvela u toples raj.

Pročitajte više