Svađa u razvodu Paula McCartneya i Heather Mills sve ogorčenija

SVAĐA u brakorazvodnoj parnici bivšeg Beatlesa Paula McCartneya i bivše manekenke Heather Mills postaje, prema pisanju britanskog tiska, sve ogorčenijom i žešćom.

64-godišnji multimilijuner svoju je sad već skoro bivšu 38-godišnju suprugu nazvao "izdajnicom", nakon što se Millsova javno požalila da je "ostala na cjedilu" i ogovorala ga pred poslugom, piše u nedjelju "News of the World".

Prema pisanju "Sunday Mirrora" McCartney je dao izmijeniti brave na zajedničkoj rezidenciji u Londonu te zamrznuti bankovne račune.

"Osjećam se izdano", citira "News of the World" bivšeg Beatlesa koji tvrdi da ga Millsova pod svaku cijenu želi povrijediti i ocrniti u javnosti, a to pogađa i njega i njegovu obitelj.

Njihova zajednička posluga pričala je novinarima kako Mills neprestano ogovara McCartneya. Između ostalog je rekla i da se više nikad neće upuštati s penzionerima. A pritom ju je, citira list poslugu, Sir McCartney uvijek branio pred obitelji i ponašao se časno.

"Prijateljstvo je prošlo, svađaju se kao pas i mačka", citira "Mirror" jednog McCartneyeva prijatelja.

U brakorazvodnoj parnici bitka se vodi za imovinu vrijednu više od milijarde eura i skrb nad zajedničkom kćerkom Beatrice (2). Par se oženio u lipnju 2002. McCartneyeva prva supruga Linda, jedna od nasljednica Eastman-Kodaca, umrla je nakon 29 godina braka.

Pročitajte više