Svaka svinja svome krdu trči: Slađa i Gianna na špici s prasetom i pijetlom

SVI oni koji žele na naslovnice dosad su se, barem u Hrvatskoj, bavili objavljivanjem intimnih SMS poruka, no Slađana Petrušić i Danica Apostolski Gianna letvicu su na zagrebačkoj špici itekako podigle - u centar grada dovele su svinju i pijetla, kako bi TV čelnicima pokazale koliko su zagrijane za reality show "Farma". Čini se da trećerazredne pjevačice "Farmu" žive i bez improviziranog sela u kojem će "zvijezde" za nekoliko tjedana početi svoju pustolovinu.

Iznimno niske temperature bile su dovoljan razlog da poznata lica zaobiđu inače pretrpanu zagrebačku subotnju špicu, no Slađa i Gianna upravo su u izostanku javnih osoba vidjele svoju priliku za još jedan očajnički pokušaj promocije. Okupio ih je (a tko drugi nego) Lupino, te na Cvjetnom trgu napravio kratki fotosession. Slađa se u jednom od najhladnijih dana ove zime, naravno, razodjenula, a njihova je "seoska ekshibicija" kod prolaznika uglavnom izazivala podsmijeh.

Pripreme za reality show "Farma" su u punom jeku, a producenti svakih nekoliko dana objavljuju imena novih "poznatih" koji su pristali na sudjelovanje. Nakon neuspješnog početka pjevačke (ili bilo kakve druge "javne karijere"), Slađa i Gianna očito su se karijerom odlučile pozabaviti revolucionarnom metodom o čijem ćemo uspjehu znati za nekoliko dana, kad popis sudionika bude finaliziran.

I ne brinite, životinje na "setu" nisu mučene, iako se prase svim silama pokušavalo oduprijeti poljupcu prsate Slađane. Da, dobro ste pročitali, nakon što je izljubila čitavu plejadu poznatih, Slađa se okrenula domaćim životinjama.

D.K.
Foto: S.G.F.

Pročitajte više