Sve je spremno za spektakularni koncert 50 Centa

NAJVEĆA američka hip-hop zvijezda za dva će tjedna nastupiti u zagrebačkom Domu sportova, unatoč najavama da će se, nakon izgubljene bitke od Kanyea Westa, trajno povući s glazbene scene. Ovih je dana objavljena i cijena ulaznice - za nastup popularnog repera morat ćete izdvojiti 300 kuna, odnosno 350 na dan koncerta, 3. prosinca.

Priču o 50 Centovom dolasku u Zagreb prije mjesec dana zagrijali su Marko Lasić Nered i Jasna Zlokić, koji su najavili neobičnu glazbenu suradnju upravo prije njegovog nastupa. Nered i J. Zlo pjevat će "Skitnicu", a ukoliko obrada popularnog zabavnjačkog hita naiđe na dobar odjek, naći će se i u radijskom eteru kao sing. Osim toga, koncertu 50 Centa prethodit će i prvi nastup repera Stoke od napuštanja komune, u kojoj je završio zbog ovisnosti o kokainu.

Ulaznice za 50 Centov spektakularni koncert mogu se nabaviti na prodajnim mjestima diljem Hrvatske  pa i u Bosni i Hercegovini, a organizatori najavljuju kako će to u punom smislu riječi biti koncert za pamćenje. Osim pjesama s novog albuma, 50 Cent će izvesti sve svoje najveće hitove i hrvatskim ljubiteljima hip-hopa pokazati kako to rade prave zvijezde.

D.K.

Pročitajte više