Šveđani pobjesnili zbog penisa od 27 centimetara u obiteljskom programu

Screenshot: SVT

ŠVEDSKA javna televizija SVT morala se ispričati svojim gledateljima zbog emitiranja grafika golih muškarca i žene, kojima su željeli ilustrirati utjecaj nedostatka vitamina B12 na nastajanje preponske kile.

Gledatelji su na Twitteru izrazili svoje nezadovoljstvo time što je grafika žene korištena u emisiji "Fråga doktorn" imala velike grudi i depilirano genitalno područje.

"Koristili ste idealna tijela u emisiji 'Pitajte doktora', kao da ostali ne mogu imati tumor ili im ne može otkazati jetra", komentar je koji je ostavio jedan gledatelj na animaciju žena.

"Najsmješnije je što ova emisija koristi iste 3D modele koji se mogu naći na 3D porno stranicama, hahaha", napisao je jedna djevojka.

U prijašnjoj emisiji voditelji su prikazali grafiku muškarca koja je ilustrirala ingvinalnu herniju s penisom za koji su gledatelji procijenili da je dug 27 centimetara.

Ubrzo je televizijska postaja na Facebooku objavila svoju ispriku.

"Potpuno ste u pravu. Ni mi nismo bili zadovoljni grafikama, a nakon vaših kritika odlučili smo da ih nećemo koristiti u sljedećoj sezoni. Nadamo se da vaše povjerenje u nas nije narušeno i da ćete nas i dalje gledati", napisali su. 

Pročitajte više