Švedska electropop senzacija Covenant stiže u Zagreb!

SVE SE više bliži datum koncerta švedskih electropop zvijezda Covenant, koji će se održati 9. travnja u zagrebačkom klubu Aquarius. Sastav koji je definirao iznimno popularan futurpepop žanr, po prvi put dolazi u Hrvatsku promovirati nadolazeći album "Modern Ruin", koji bi trebao predstavljati krunu dvadesetogodišnje karijere ovih electropop majstora.

Jedan od koncertno najaktivnijih sastava sa spomenute scene redovito generira nezaboravne spektakle koje, posebice u zemljama zapadne Europe, posjećuju gomile vjernih fanova. Covenant su oduvijek bili zanimljivi štovateljima poznatih i kultnih imena kao što su Depeche Mode, Kraftwerk, Human League, OMD, Pet Shop Boys, Duran Duran, a-ha, Yello i New Order, a u novije vrijeme sve više fanova autora kao što su Moby, Royksopp, Paul Van Dyk, Air i Ladytron u svojoj kolekciji imaju izdanja švedskih pop majstora Covenant i posjećuju njihove koncerte.

Osim što je za predgrupu odabrana njemačka electro atrakcija Lola Angst, koja trenutačno žari i pali njemačkim glazbenim ljestvicama, na događaju će nas prije i nakon koncerta zagrijavati čak pet DJ-a, od toga po dva iz organizacije CRO EBM (Hellmanager i Alen) te tri iz slovenskog Neversuna (Mateva, Ubranus i Klinge). Kao šlag na kraju, potvrđen je i VJ dvojac iz slovenske organizacije DEKAOS e.p., koja je poznata po svojoj suradnji s kultnim Laibachom.

Prodaja karata

Pretprodaja karata za ovaj događaj je već započela, a cijena ulaznice iznosi iznimno povoljnih 95 kuna. Pretprodajna mjesta u gradu Zagrebu su svi Aquarius CD shopovi, Planet Music CD shop, kao i Aždaja Boutique. Za sve zainteresirane koji žive izvan Zagreba i Republike Hrvatske, moguća je rezervacija karata putem sljedeće e-mail adrese - tickets@catalyst-group.info.

U skladu s imidžem samog Covenanta, na koncertu će biti preporučen poslovni dress code, a svi oni koji će poštovati naputke o istom, odnosno svi oni koji će biti obučeni kao menadžeri, direktori, poslovne tajnice i slično, imati će posebne povlastice.

Pročitajte više