Svijet se oprašta od Maxija Jazza: "Hvala ti na uspomenama"

Foto: EPA

SMRT Maxija Jazza, frontmena legendarnog britanskog benda Faithlessa, izazvala je mnoštvo reakcija po društvenim mrežama. Kolege, prijatelji i njegovi brojni obožavatelji emotivnim se porukama opraštaju od glazbenika koji je preminuo dobi od 66 godina.

Britanski voditelj Rylan Clark komentirao je objavu Faithlessa na Twitteru u kojoj su potvrdili smrt člana svoga benda. Napisao je: "Neka Bog blagoslovi ovog divnog čovjeka". Javio im se i popularni engleski glazbenik Chicane. "Ovo me baš potreslo. Rijetke su legende poput Maxija. Počivao u miru, moj prijatelju“, napisao je u komentaru objave.

Fanovi pišu komentare ispod objave: "Tolike si ljude usrećio"

TV voditeljica Melissa Nathoo napisala je kako je glazbenik bio ikona uz emotikon slomljenoga srca, a engleski komičar Nabil Abdulrashid komentirao je: "Legenda...". Pjevač Jack Harris naveo je kako mu je Maxi pomogao u karijeri.

"Počivao u miru. Nikada neće znati koliko mi je pomogao postanem glazbenik. Nadam se da ćemo se sresti jednog dana gore. Nastavi plesati, prijatelju. I ne zaboravi Brixton", napisao je uz emotikon srca.

Nigerijski pjevač Tekno komentirao je objavu Faithlessa na Facebooku. "Počivao u miru. Bio si istinska legenda i uvijek sam volio svirati tvoje melodije na svojim nastupima. Nastavit ću to činiti. Hvala ti na uspomenama", napisao je uz emotikon srca.

"Hvala ti za tolike uspomene i glazbu", "Nedostajat ćeš", "Srce mi se slomilo kad sam ovo pročitala", "Hvala što si svoju mudrost dijelio sa svijetom", "Tolike si ljude usrećio, počivaj u miru, legendo", samo su neki od komentara obožavatelja na objavi na njegovom Instagram profilu.

Pročitajte više